• Måndag

    Fish and chips ( panerad koljafilé med klyftpotatis och remouladsås) Helstekt fläskkarré med höstäpple, gräddsås och kokt potatis Syrliga isterband med stuvad potatis och inlagda rödbetor Sallad med gratinerad Chevré och rostade rotfrukter

  • Tisdag

    Lasagne al forno ( med nötkött) Vegetarisk lasagne Stekt strömming med potatismos, brynt smör och lingon Räksallad med bulgur, avokado och mango

  • Onsdag

    Gratinerad sejfilé med gröna ärtor och potatispuré Panerad kycklinglårfilé med coleslaw och örtstekt potatis Clubsandwish med bacon, avokado, tomat och mixsallad

  • Torsdag

    Ärtsoppa med fläsk ( vegetarisk finns) pannkakor med sylt och grädde Stor portion pannkaka med sylt och grädde Kalvköttbullar med ossobuccosås, ruccola och potatisgnocci Caesarsallad med sotad laxfilé

  • Fredag

    Fiskgryta med fänkål, räkor, sejfilé och lax, saffransaioli Helstekt kalvrostbiff med bearnaise, rödvinssky och råstekt potatis Dagens sallad