• Måndag

    Panerad fjällbrosme(torskfisk) med dill och pepparrotscrème, brynta champinjoner och färskpotatis Biffcurrygryta med gräddfil och basmatiris Pyttipanna med inlagda rödbetor och stekt ägg Vegetarisk currygryta med blomkål och linser Bowl med kyckling, avokado, mango, bönor och rödkålsallad

  • Tisdag

    Stekt strömming med potatismos, lingon och brynt smör Stekt kycklingfilé med lök , bacon, champinjoner rödvinsås, ris eller potatismos Köttbullar med gräddsås, potatismos och lingon Vegetarisk ”burrito” med linscurry och ris Sallad med laxröra på rågbröd

  • Onsdag

      Laxpudding med citron och brynt smör Långbakad fläskkarré med bbqsås, coleslaw och stekt potatis Kycklingfilé teriyaki med basmatiris, marinerade grönsaker och sesam-crème Vegetarisk bönbiff bbq med coleslaw och klyftpotatis Biffsallad med nudlar, ingefära och groddar

  • Torsdag

    Ärtsoppa med fläsk (vegetarisk finns), pannkaka med sylt och grädde Stor portion pannkaka med sylt och grädde Biff lindström med persiljesmör, saltgurka, rödvinssky och stekt potatis Räksallad med kokt ägg, avokado, färskpotatis och örtdressing

  • Fredag

    Örtstekt kalvrostbiff, potatisgratäng , rödvinssås Fisk och skaldjursgryta med aioli, krutonger Dagens sallad