-
Måndag
Panerad koljafilé med örtremolad , varma grönsaker, citron och kokt potatis Biffstroganoff med syrad grädde, ris och saltgurka Pannbiff med rödvinsås och potatisgratäng Vegetarisk bowl med mango, avokado, cocosris, rödkålsallad, picklad lök, kikärtsbullar och sesamdressing Kycklingsallad med mango, avokado, cocosris, rödkålsallad, picklad lök och sesamdressing
-
Tisdag
Stekt strömming med brynt smör, lingonsylt och potatismos Stekt kycklingfilé med röd thaicurrysås, böngroddar och basmatiris Lasagne med nötfärs, bechamelsås och lagrad ost Vegetarisk zuccinibiff med gröna linser, röd thaicurrysås och basmatiris Räksallad med kokt ägg, avokado, bulgursallad och basilikadressing
-
Onsdag
Laxfärsbiff med dillcreme, kokt potatis, citron och varma grönsaker Helstekt fläskkarre med gräddsås, äpple och kokt potatis Kycklingfile med röd thaicurrysås, basmatiris och grönsager Vegetarisk grönsakscurry med zuccini och linsbiffar, basmatiris Kycklingsallad med grillade grönsaker och parmesandressing
-
Torsdag
Ärtsoppa med eller utan fläsk, pannkaka med sylt och grädde Bifflindström med råstekt potatis, persiljesmör, rödvinsås och saltgurka Laxfärsbiff med dillcreme, citron och kokt potatis Stor portion pannkaka med sylt och grädde Västerbottenpaj med romsås, mixad sallad
-
Fredag
Biffstek med lök, klyftpotatis och bearnaise Fläskschnitzel med klyftpotatis, rödvinssky och bearnaise Fiskgryta med lax, sejfile, räkor, tomat, fänkål, krutonger och saffransaioli Dagens sallad