• Måndag

    Panerad koljafilé med kokt potatis, pepparrot och dillcrème, gröna ärtor Pannbiff med potatis och rotfruktsgratäng, rödvinsås Gratinerad pasta cannelloni med ratatouille och rucola Sallad med grillad tonfisk, färskpotatis, friterad bläckfisk och citrondressing

  • Tisdag

    Stekt strömming med brynt smör, lingonsylt och potatispuré Parmesanstekt kycklinglårfilé med grönsaksris och tomatsås Gratinerad pasta cannelloni med ratatouille och rucola   Haloumisallad med granatäpple, galiamelon, avokado och bulgur

  • Onsdag

    Nattbakad finsk fläskkarré med coleslaw och stekt klyftpotatis Stekt sejfilé med potatis och fänkålspytt, skaldjurssås Kycklingcurrygryta med basmatiris och mangochutney Vegetarisk currygryta med basmatiris och mangochutney Caesarsallad med kycklingfilé, surdegskrutonger och riven grana padano

  • Torsdag

    Wallenbergare med potatismos, brynt smör, lingon och gröna ärtor Ärtsoppa med eller utan fläsk, pannkaka med sylt och grädde Stekt sejfilé med potatis och fänkålspytt, skaldjurssås Asiatisk räksallad med mango, rödkål, mukamamibönor, picklad rödlök och sesamsås        

  • Fredag

    Fläskschnitzel med klyftpotatis, rödvinssky och bearnaisesås Wallenbergare med potatismos, brynt smör, lingon och gröna ärtor Laxburgare med krämig fänkålssallad, klyftpotatis och tomat Dagens sallad